DIA DE LA TERRA

dilluns, 22 abril, 2024 - 00:00 a 23:59

Planeta vs Plàstics

El Dia de la Terra 2024 es vol dedicar al compromís d'acabar amb els plàstics pel bé de la salut humana i planetària, exigint una reducció del 60% en la producció de tots els plàstics per al 2040.


La Mare Terra és una expressió comuna per al planeta Terra en diversos països i regions, la qual cosa reflecteix la interdependència que existeix entre els éssers humans, altres espècies vivents i el planeta on vivim tots.

La terra i els seus ecosistemes són la nostra casa. Per aconseguir un equilibri just entre les necessitats econòmiques, socials i ambientals de les generacions presents i futures, cal promoure l'harmonia amb la natura i la Terra.

Se celebra el Dia Internacional de la Mare Terra per recordar a cadascun de nosaltres que la Terra i els seus ecosistemes ens proporcionen vida i sosteniment.

Aquest Dia també reconeix una responsabilitat col·lectiva, com es demana a la Declaració de Rio de 1992, de promoure l'harmonia amb la natura i la Terra per aconseguir un equilibri just entre les necessitats econòmiques, socials i ambientals de les generacions presents i futures de la humanitat.

El Dia Internacional de la Mare Terra proporciona una oportunitat per sensibilitzar el públic al voltant del món davant els reptes relacionats amb el benestar del planeta i amb la vida que recolza.

Més informació : Earth Day Network.

 


 

 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Article

Nova temporada de les Jugatecambientals amb la celebració del 10è aniversari, que han congregat més de 250.000 participants en una dècada.

Article

L'alumnat i els centres educatius de Sant Joan Despí seran agents protagonistes en la lluita de la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic i per transitar cap a un model més sostenible i ecològic

Butlletí