Vilanova i la Geltrú forma a una vintena de professors en educació ambiental

29/03/2017 - 14:23

La formació organitzada per part de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dins del marc del projecte A21 escolar ha comptat amb la participació de 14 centres de primària i secundària.

Més d'una vintena de professors de Vilanova i la Geltrú i la Comarca han assistit al curs d'iniciació a l'Educació Ambiental organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament. La formació està adreçada a tots els centres de primària i secundària que estiguessin interessats.

L'objectiu principal d'aquestes sessions és donar eines per establir criteris i prioritats a mitjà i llarg termini en relació amb l'educació per a la sostenibilitat i poder incorporar-les als documents de gestió educativa dels centres. 

A la primera jornada van participar 26 professors de 14 centres educatius. La formació ha estat organitzat pel projecte Agenda 21 escolar del Servei de medi ambient de l'ajuntament, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf

El curs que va despertar l'interès de la comunitat educativa, està dividit en tres sessions. La primera va tenir lloc el passat dijous 23 de març on es va explicar alguns dels projectes que actualment els centres duen a terme i van poder parlar del Pla Triennal per a l'Educació Ambiental. 

Les altres dues sessions es duran a terme els pròxims 5 i 25 d'abril. El curs acabarà amb una formació pràctica tutoritzada, en la qual s'ajudarà a posar en pràctica tot el plantejat durant les sessions teòriques. 

Aquestes formacions són el punt de partida per introduir l'educació medi ambiental en l'àmbit escolar i reforçar la tasca diària que el projecte Agenda 21 impulsa dins les escoles de la ciutat.


 

Categories: 
Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Acte
21/04/2024 - 11:00
Platja llarga de Vilanova i la Geltrú
Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Butlletí