Jornada: Educació Ambiental. D'on venim ? Cap a on anem ?

dijous, 8 juny, 2017 - 09:00 a divendres, 9 juny, 2017 - 13:59
Geolocation

La Diputació de Barcelona organitza aquesta jornada en el marc de la presentació del llibre publicat sota el mateix títol amb l’objectiu de realitzar una revisió de l’estat de l’educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva.

En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s’han transformat de forma excepcional.

La jornada i el llibre pretenen fer-hi una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.

Els propis autors del llibre participaran en la jornada exposant el seu punt de vista, coneixement i propostes de futur per l’educació ambiental a casa nostra.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

De forma exclusiva, totes les persones assistents rebran un exemplar del llibre Educació ambiental. D'on venim ? Cap a on anem ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Butlletí