Tercera temporada del projecte d’horts socials i inclusius a Cervera

Font: SegarraTv

05/05/2017 - 15:17

El projecte d’horts socials a Cervera va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones participants, donant-los l’oportunitat de produir i consumir els seus propis aliments.

La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.

En aquest moment hi ha tres horts actius en els quals participen una desena de persones, tot i que encara queden places per si algú hi està interessat i vol participar-hi, ja sigui una persona particular o alguna entitat que vulgui fer un projecte de caire social.

Hi participen tres voluntaris que, a través dels seus coneixements en el cultiu, donen eines i suport a les persones participants. Hi ha interès a fer créixer aquest equip amb persones que tinguin petites nocions de cultiu i empatia amb els participants.


 

Categories: 
Municipis: 
SegarraCervera
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí