REACCIONA: nova campanya per millorar la recollida de residus a Sant Just

23/05/2017 - 09:11

La campanya, que pretén fer reaccionar la ciutadania a l'hora de separar els residus que es dipositen al contenidor gris, s'ha concebut com una variant de la que fa uns mesos va engegar la Generalitat de Catalunya a través de diferents suports.

S'ha començat a difondre una nova campanya de sensiblilització per millorar la recollida de residus a Sant Just Desvern

Aquest mes de maig Sant Just ha engegat diverses accions amb l'objectiu de reduir la quantitat de residus que no es destinen correctament al reciclatge, tornant a informar la ciutadania sobre com fer una bona tria dels residus. Paral·lelament, ara s’engega la campanya del contenidor gris per tal de millorar la recollida de RESTA, ja que més del 80% del que es recull en aquests contenidors són residus reciclables.

Aquesta acció consisteix en difondre aquesta realitat a través d'adhesius que es col·loquen en els mateixos contenidors grisos, de les bateries que es troben per tot el municipi, per intentar canviar els hàbits de la ciutadania.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Durant l'any 2021, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha realitzat cinc activitats divulgatives consistents en la caracterització dels residus d'un contenidor, habitualment coincidint amb una festa de barri o activitat cívica.

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Notícia
Foto: El Castell

Foto: El Castell

L'Ajuntament de Castelldefels dona suport a l´Àrea Metropolitana de Barcelona en la campanya de millora de la recollida selectiva dels 36 municipis metropolitans

Butlletí