El punt de recarrega per a vehicle elèctric de Mollet contribueix pel medi ambient

25/05/2017 - 09:14

Des que es va posar en funcionament, aviat farà sis mesos, el punt de recarrega per a vehicle elèctric que l'Ajuntament de Mollet del Vallès va instal·lar a l'Avinguda Burgos, ja ha proporcionat energia per recórrer 1.500 km, el que suposa un estalvi d'emissions de CO2 de més de 195 Kg.

Fins ara han estat més de 20 persones les que han utilitzat aquest servei, moltes d'elles provinents dels municipis de l'àrea d'influència de Mollet i de diferents  municipis de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, usuaris de l'AP-7 que surten de l'autopista a Mollet per dur a terme una càrrega intermitja.   

En ambdós casos, els usuaris aprofiten el temps de càrrega per fer gestions o compres a  Mollet.

Amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible, aquest punt de recàrrega permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores. La recàrrega és gratuïta i també permet que l'estacionament també ho sigui durant l'estona que es carrega el vehicle.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Avinguda Burgos de Mollet del Vallès ha passat de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat passant de 79 al 179 durant el mateix període. El punt de recàrrega de l’Av. Jaume I també mostra un augment significatiu.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el MolletBici, un mòdul d’aparcament per a bicicletes tancat, públic i gratuït amb capacitat per a 20 bicicletes situat al costat de l’estació de Renfe de Mollet – Sant Fost. L’aparcament, que estarà operatiu tots els dies de l’any i estarà vinculat als horaris de Rodalies, es tracta d’un espai tancat al qual només s’hi podrà accedir identificant-se mitjançant una APP i disposarà d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. El servei és una aposta més per fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren i així facilitar i potenciar els trajectes sostenibles.

Article

Ja està en funcionament l’aparcament de bicicletes públic i gratuït que es troba a la plaça de l’Estació. Aquest aparcament és accessible les 24 hores i tots els dies de l’any.

Butlletí