Manlleu organitza una jornada de networking sobre gestió energètica per empreses

25/05/2017 - 13:40

La jornada, celebrada al nou Lab Manlleu Espai de coworking, va presentar casos d’èxit i solucions de dotze empreses de la comarca en relació a l’estalvi, a la millora de l’eficiència energètiques i a la producció i ús de les energies renovables. Tot seguit es va donar pas a la part de networking on es van fer unes setanta entrevistes.

L'Ajuntament de Manlleu va organitzar el 17 de maig la jornada ‘Networking Energia i Empresa – Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica’.

 A la jornada, a la que van assistir una seixantena de persones, van participar-hi representants d’empreses del sector de l’energia i d’altres organitzacions  interessades en conèixer projectes en energia sostenible i en connectar amb possibles aliats i col·laboradors per promocionar nous projectes. La meitat dels assistents eren d’empreses del sector energètic.

L’acte va tenir una àmplia repercussió a nivell de territori català ja que un 30% dels participants provenien d’organitzacions de fora de la comarca d’Osona. 

En la primera part de la jornada, dotze empreses de la comarca van presentar casos d’èxit i solucions en relació a l’estalvi, a la millora de l’eficiència energètiques i a la producció i ús de les energies renovables. Aquestes empreses van aportar la seva expertesa en la monitorització per a la gestió del consum energètic i de la contractació, tele-gestió de les instal·lacions, rehabilitació industrial i construcció eficient, instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic, geotèrmia, aero-tèrmia, biomassa per la climatització, recuperació de calor per produir aigua calenta, il·luminació LED, finançament i gestió de projectes d’eficiència energètica i gestió de la contractació energètica. 

Després es va donar pas a la part de networking, amb les entrevistes personals prèviament concertades entre els ponents i els assistents. En total es van realitzar unes setanta entrevistes i a més, es va oferir un espai de networking-cafè informal per a la resta de participants. 

La jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Manlleu, l’Agència de l’Energia del Consell comarcal d’Osona i Creacció – Agència d’emprenedoria i innovació i coneixement.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La instal·lació fotovoltaica d’autoconsum culmina l’actuació de millora de l’eficiència energètica del Museu del Ter. 

Article

Manlleu estrena “L'Energia de Manlleu en joc” en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2023.

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha aprovat l’Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

Butlletí