La VI Jornada BioEconomic de Sitges gira entorn la mobilitat eficient i sostenible

05/06/2017 - 12:06

Sitges: Mobilitat Eficient. Amb aquest títol s'ha celebrat la VI Jornada BioEconomic que ha acollit l’Edifici Miramar de Sitges. La jornada ha volgut enguany debatre sobre la gestió de la mobilitat i promoure accions per aconseguir una mobilitat responsable i sostenible.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell; la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall; i el regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Jordi Mas; han donat el tret de sortida a aquesta nova edició de BioEconòmic que aquest any tracta com a tema central la mobilitat eficient i sostenible.  

La sessió ha comptat amb dues parts. Una primera en que s'ha tractat la mobilitat eficient, la logística urbana i la distribució urbana de mercaderies, amb vehicle elèctric i a gas, amb la presentació del projecte europeu Frevue a càrrec d’Àngel López, director executiu de la Plataforma Live. Durant la segona part, s'ha parlat sobre l’estalvi i els beneficis que genera la mobilitat sostenible i elèctrica, i el desenvolupament de plans d’infraestructura del vehicle elèctric. Aquesta segona part de la jornada ha estat moderada per Ramon Llopart, vicepresident d’ASESGA i responsable d’Aparcament i Mobilitat Arquitectes de l’Eixample. Miquel Àngel Escobar, de Transport and Energy de l’ICAEN, presentarà el Pla d’infraestructura de recàrrega del vehicle elèctric a Catalunya (PIRVEC). I en el marc de la jornada es parlarà sobre el Pla de Mobilitat de Sitges de la mà de Ramon Estrada, director tècnic d’EPIM  i un dels redactors del Pla.

Durant la Jornada, s'ha pogut veure l’exposició de VEHiA Sitges 2017, una zona d’exposició i proves davant de l’Edifici Miramar.

La jornada està destinada als representants del sector turístic de Sitges, representants i tècnics d’administracions, institucions públiques, arquitectes i constructors, entre altres col·lectius.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La Zona de Baixes emissions és un espai amb restriccions d’accés, circulació i aparcament de vehicles, que té l’objectiu de reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle

Notícia

L'Ajuntament de Sitges i l'empresa concessionària del servei, AGBAR, s’han reunit per presentar el balanç del servei i fer el seguiment dels projectes amb els quals es treballa per disposar d’aigua potable davant l’actual escenari d’emergència per sequera. Sitges se situa com a referent català en l’optimització de l’ús que es fa de l’aigua.

Notícia

La voluntat municipal és que totes les famílies inscrites puguin tenir l’energia solar i de Km0 que ofereix aquest projecte

Butlletí