Conferència: Eficiència energètica, normativa i tendències

dijous, 28 setembre, 2017 - 18:30
Sala d'actes del Col·legi Enginyers BCN.
Geolocation

Programa: el marc de l’Any de la Gestió Energètica Eficient, ENGINYERS BCN presenta la jornada: Eficiència energètica, normativa i tendències.

 En aquesta jornada es tractaran els temes següents:

- Principis bàsics.
- Normativa
- Noves solucions en mesura i continuïtat elèctrica.

Impartit per:

Antonio Niño, Enginyer del Departament de Projectes i Prescripció de Socomec.
Presentació a càrrec de Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de la Gestió Energètica Eficient.

S'emet per videostreaming : Aquest servei ofereix la possibilitat de seguir les diverses conferències des de dispositiu tant fix com mòbil. Per veure el videostreaming no cal inscripció prèvia.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia
Experiències del Gironès, Barcelona i la Diputació de Barcelona

Barcelona ha acollit la Conferència Internacional Anual de l’EPAH (Plataforma d'Assessorament sobre la Pobresa Energètica de la UE). Enguany, el tema és «Girant la Marea: Obrint el camí per alleugerar la pobresa energètica» i posa el focus en promoure una transició energètica justa a tota Europa.

Notícia

En les properes setmanes es posarà en marxa un nou servei d’autoconsum compartit que posarà a disposició de la ciutadania l’energia solar generada en instal·lacions fotovoltaiques municipals de l'Ajuntament de Barcelona situades a l’espai públic sense que els veïns i veïnes hagin de fer cap inversió en infraestructura.

Acte
02/10/2024 - 11:30
Ateneu Barcelonès, Barcelona

Butlletí