Ecoviure, la fira en ecologia i sostenibilitat

dissabte, 28 octubre, 2017 - 00:00 a diumenge, 29 octubre, 2017 - 22:59
Geolocation

Ecoviure, la fira de referència en ecologia i sostenibilitat de la Catalunya Central, tornarà a Manresa la propera tardor. Serà els dies 28 i 29 d'octubre amb entrada gratuïta i un ampli ventall de propostes per apropar a tots els públics les darreres tendències del sector ecològic.

Enguany, l’estand de la Diputació de Barcelona ha preparat una activitat especial. Sota el lema “#socSolució”, els participants podran proposar idees per millorar el medi ambient. L’il·lustrador Yorgos Konstantinou les dibuixarà en un mòdul de cartró, i després els participants es podran fer una foto amb el dibuix en un photocall i penjar-la a les xarxes socials. En paral·lel, també es farà el clàssic taller de construcció de retallables i papiroflèxia, on els més joves podran construir diversos elements com ara un molí de vent o un estel.

L'alimentació hi tindrà un pes destacat amb demostracions gastronòmiques de productes ecològics, tallers (de pa ecològic, herbes aromàtiques, reconeixement de plantes) i degustacions de productes, que es podran fer a través de l'Ecotiquet, una de les novetats d'enguany.

Els visitants a Ecoviure també podran conèixer i experimentar amb el tèxtil sostenible, a partir d'expositors del sector i de tallers de confecció de garlandes de Nadal amb roba reciclada. Els vehicles elèctrics, la construcció sostenible i altres propostes relacionades amb l'ecologia també hi seran presents. El dia previ a la inauguració, divendres 27 d'octubre, tindrà lloc una nova edició de les Jornades sobre l'energia.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Acte
Reportatge

La jornada de cloenda dels actes de commemoració dels 40 Anys de l’Àrea de Medi Ambient, celebrat el dia del seu 41è aniversari, ha comptat amb 6 veus que han reflexionat sobre el passat i el futur de l’acció climàtica.

Butlletí