Ecoviure, la fira en ecologia i sostenibilitat

dissabte, 28 octubre, 2017 - 00:00 a diumenge, 29 octubre, 2017 - 22:59
Geolocation

Ecoviure, la fira de referència en ecologia i sostenibilitat de la Catalunya Central, tornarà a Manresa la propera tardor. Serà els dies 28 i 29 d'octubre amb entrada gratuïta i un ampli ventall de propostes per apropar a tots els públics les darreres tendències del sector ecològic.

Enguany, l’estand de la Diputació de Barcelona ha preparat una activitat especial. Sota el lema “#socSolució”, els participants podran proposar idees per millorar el medi ambient. L’il·lustrador Yorgos Konstantinou les dibuixarà en un mòdul de cartró, i després els participants es podran fer una foto amb el dibuix en un photocall i penjar-la a les xarxes socials. En paral·lel, també es farà el clàssic taller de construcció de retallables i papiroflèxia, on els més joves podran construir diversos elements com ara un molí de vent o un estel.

L'alimentació hi tindrà un pes destacat amb demostracions gastronòmiques de productes ecològics, tallers (de pa ecològic, herbes aromàtiques, reconeixement de plantes) i degustacions de productes, que es podran fer a través de l'Ecotiquet, una de les novetats d'enguany.

Els visitants a Ecoviure també podran conèixer i experimentar amb el tèxtil sostenible, a partir d'expositors del sector i de tallers de confecció de garlandes de Nadal amb roba reciclada. Els vehicles elèctrics, la construcció sostenible i altres propostes relacionades amb l'ecologia també hi seran presents. El dia previ a la inauguració, divendres 27 d'octubre, tindrà lloc una nova edició de les Jornades sobre l'energia.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Notícia

La fira de la sostenibilitat i el medi ambient se celebrarà del 16 al 22 d’octubre a Manresa amb un programa ple d’actes i activitats concentrats, sobretot, en cap de setmana. L’edició d’aquest any compta, a més, amb la complicitat del festival de cinema social CLAM.

Acte
16/10/2023 - 09:00
Manresa: Palau Firal, Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec.
Acte
27/05/2023 - 00:00
Manresa

Butlletí