La Policia Municipal de Sabadell rep 4 motocicletes elèctriques noves

29/09/2017 - 08:24

La seva adquisició forma part del programa de renovació del parc mòbil de la Policia.

La Policia Municipal disposa de 4 motocicletes elèctriques noves en la seva flota de vehicles. Aquesta acció s’emmarca dins de la renovació de la flota de vehicles de la Policia Municipal, que té l’objectiu d’anar substituint, de forma progressiva, els vehicles més antics del parc mòbil de la Policia.

Aquestes motocicletes formen part del lliurament d’un dels lots d’un contracte d’arrendament amb opció de compra per la renovació de la flota. El preu d’adjudicació del contracte va ser de 111.503,92 euros i l’adjudicatari l’empresa COOLTRA MOTOS SL.

A les motocicletes entregades aquest matí s’hi sumaran, en les properes setmanes, 1 turisme de motor elèctric, 6 turismes de motor benzina i 2 vehicles híbrids, un cop s’hagin retolat i fet les adaptacions necessàries que requereixen els cotxes de policia.

L’adquisició d’aquests vehicles suposa una clara aposta pel respecte al medi ambient, ja que es tracta de cotxes poc contaminants o alternatius.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

L’Ajuntament de Sabadell i Vimusa impulsen la rehabilitació energètica del parc públic d’habitatges.
Notícia

Amb els nous vehicles, un 61 per cent de la flota serà de baixes o zero emissions i serà més eficient econòmicament

Butlletí