Xerrada: El Reciclatge de vidre, el cicle perfecte

dimecres, 28 febrer, 2018 - 18:00 a 19:30
Ambiteca
Geolocation

Sant Cugat participa al concurs “El Contenidor d’Or”, una competició entre 12 municipis catalans que premia el compromís ciutadà amb el reciclatge. De novembre a abril, cada mes tenim opció a superar-nos millorant el reciclatge de vidre i optar a un premi final de 20.000€ per destinar a un projecte cultural o social en benefici de la ciutat. 
A la xerrada s’explica la dinàmica del concurs i es dóna una visió propera i molt visual de com és el cicle de reciclatge de vidre, un cicle perfecte que permet reciclar cada ampolla al 100% infinites vegades. Es descobriran curiositats i es trencaran mites sobre el reciclatge. Tot plegat, per recordar que tots i cadascun de nosaltres tenim un paper clau a l’hora de gestionar responsablement els nostres residus,un gest que comporta beneficis ambientals, socials i econòmics.

Activitat gratuïta a càrrec d'Ecovidrio

Cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es faran de manera exclusiva a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: Inscripcions

Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible - Ambiteca
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Pl. Barcelona, 15

08072 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Aquest nou model de taxa té en compte els hàbits de separació i de reducció de residus de cada llar i comerç, deixant enrere la taxa única per tothom

Article

Sant Just Desvern redueix en un 30% la quantitat de fracció resta generada a les llars, a través d’un programa individualitzat de sensibilització per a la millora de la gestió de residus i els contenidors intel·ligents. 

Es confirma el resultat positiu de la primera prova pilot a l’Estat Espanyol del projecte LIFE REthinkWASTE juntament amb els contenidors intel·ligents.

La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil.

Entrevista

“El temps dels grans discursos ha acabat. És el moment de l’acció, i l’acció es demostra amb els pressupost”. Amb aquesta contundència Xesco Gomar, president de la Xarxa i diputat d’Acció Climàtica, mostra el seu compromís per recolzar el lideratge dels municipis en la transició energètica o la gestió de residus. Ens parla en aquesta entrevista, arrel de la 22a Assemblea de la Xarxa, dels 70 milions d’euros del pla Renovables 2030, ja invertits en més de 130 projectes municipals o la necessitat accions supramunicipals per recolzar l’acompliment dels objectius europeus de reciclatge.

Butlletí