Jornada: "Industria tèxtil i Sostenibilitat"

divendres, 22 juny, 2018 - 09:15
Sala d'actes de l'ESEIAAT.
Geolocation

Quan parlem de sostenibilitat al sector tèxtil, acostumem a associar-ho únicament a la dimensió ambiental, obviant la social i l’econòmica.

De fet, la majoria de casos d’èxit relacionats amb la sostenibilitat al sector tèxtil, són, exclusivament, magnífiques solucions ambientals.

A l’Institut d’Investigació Tèxtil i de Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) estem convençuts de que el nostre sector hauria d’abordar la sostenibilitat des d’una perspectiva integradora en totes les seves dimensions.

Per aquest motiu hem organitzat per al proper dia 22 de juny a Terrassa la Jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat"

La Jornada s’adreça molt especialment a empresaris, tècnics, investigadors, dissenyadors i estudiants del sector industrial tèxtil i de la moda a Espanya.

La nostra intenció és crear un nou espai de trobada on puguem analitzar, debatre i proposar solucions als reptes que ens presenta el sector tèxtil, des d’una perspectiva sostenibilista integral i amb una periodicitat regular.

Organitzador: 
Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa. Universitat Politècnica de Catalunya.
Categories: 
Aigua
Ecològic
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
27/11/2023 - 09:00
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)
Acte
22/09/2023 - 00:00
Sant Pere de Riudebitlles
Notícia

Una recerca, liderada per la Universitat Autònoma de Madrid i la Universitat d’Alcalá de Henares, ha revelat la presència de microplàstics a l’aigua potable de diverses ciutats espanyoles, tot i que en concentracions que suposen un risc insignificant per a la salut humana. Barcelona destaca com una de les ciutats on es poden trobar rastres d’aquests materials a l’aigua de l’aixeta.

Butlletí