Taller: Cuina d’hivern amb productes de proximitat

dissabte, 16 febrer, 2019 - 11:00 a diumenge, 17 febrer, 2019 - 12:59
Casa Capell. Mataró
Geolocation

L’hivern minva els ingredients de proximitat disponibles i far esmolar la imaginació a l’hora d’elaborar plats sostenibles i seductors. La cuinera Anna Solé ens hi ajudarà.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitza: Casa Capell - Ajuntament de Mataró


 

Organitzador: 
Casa Capell
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

El Pla local de prevenció de residus de Mataró 2023-2030 inclou 16 actuacions contra el malbaratament alimentari, els productes d’un sol ús i per impulsar el residu zero, entre altres línies de treball. Les primeres accions ja estan en marxa, com promoure l’ús de bolquers reutilitzables a les escoles bressol municipals o normalitzar el fet d’anar a la compra amb recipients i bosses reutilitzables.

Notícia

El projecte té com a objectiu la prevenció, reparació i reutilització de residus per allargar el cicle de vida dels productes i reduir al màxim la generació de deixalles i l’extracció de recursos no renovables.

Entrevista

Butlletí