![](https://www.sostenible.cat/sites/sostenible.cat/files/public/styles/foto_autor/public/nodes/imatges/autor/autors_albert_punsola.jpg?itok=hLokg6cp)
![](https://www.sostenible.cat/sites/sostenible.cat/files/public/styles/foto_autor/public/nodes/imatges/autor/autors-xavi.jpg?itok=-vEIg-DX)
Alexander L. Jones és Director del Clima i Medi Ambient de la l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació i l’Agricultura (FAO). En aquesta entrevista, en el marc de la COP25, Alexander reflexiona sobre el gran impacte de l’agricultura en el canvi climàtic, ja que és responsable d’un 24% de les emissions globals. I desgrana el reptes als quals s’enfronta: el necessari augment de la producció per abastir una població mundial cada dia més nombrosa, i l’augment de la inseguretat alimentària a causa dels canvis de patrons que ens ha portat l’escalfament global. Sens dubte un dels temes cabdals als que s’haurà de fer front i sobre el que podem actuar amb decisions molt personals, com la nostra dieta.