Com podem ser més sostenibles?

30/05/2020 - 15:09

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau.

La campanya porta per títol Com podem ser més sostenibles? i es tracta d’una proposta participativa que plantejarà de l’1 al 5 de juny un repte diari a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

Els reptes, en forma de pregunta, estan relacionats amb la prevenció de residus i tenen per objectiu conèixer les accions i iniciatives que es porten a terme des dels municipis mancomunats per tal de reduir la generació de residus i promoure la sostenibilitat.

L’últim dia es plantejarà un repte especial consistent en un qüestionari en línia Kahoot amb preguntes relacionades amb la Mancomunitat La Plana i els serveis que ofereix.

Per a participar-hi s’haurà de respondre la pregunta plantejada en el repte diari, amb una fotografia o bé un petit missatge de text, a qualsevol de les xarxes socials citades.

La campanya finalitzarà el divendres 5 de juny a les 12 de la nit. Tota la ciutadania dels municipis mancomunats que hi hagi participat podrà aconseguir un petit obsequi (un per domicili) i caldrà posar-se en contacte amb la Mancomunitat a través del correu electrònic diamediambientmanco@gmail.com .


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte “Aiguacció” es basa en dades científiques relacionades amb una problemàtica local específica: el descens d’ànecs collverd al riu Ter a causa de l’augment de la concentració de contaminants resultat de la disminució del cabal del riu. 

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Consulta la Guia en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient

No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d'aigua i restaurar els sòls. Som la generació que pot fer la pau amb les terres. Som la #GeneracióRestauració

Butlletí