Jornada-debat online "Una nova mobilitat a Lleida per una ciutat més sostenible"

dimecres, 30 setembre, 2020 - 17:00 a dijous, 1 octubre, 2020 - 18:59

La Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica us convida a participar a aquesta jornada de debat sobre la mobilitat i la sostenibilitat a Lleida.


PROGRAMA:

17:00 h BENVINGUDA I PRESENTACIÓ A càrrec de Sergi Talamonte, regidor de la Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica

17:10 h PONÈNCIA "Qualitat de l'aire i salut associada a la mobilitat" a càrrec de Xavier Querol Carceller, Professor d'investigació. CSIC.

17:30 h PONÈNCIA "Estratègies cap a un canvi de paradigma de la mobilitat a les ciutats: Les Superilles de Barcelona i la vianalització del centre de Pontevedra". Francesc Magrinyà, professor d'urbanisme de la UPC i de Carmen da Silva regidora de l'Ajuntament de Pontevedra.

18:15 h DEBAT EN GRUPS Com transformar els carrers residencials de Lleida, de meres vies de pas per als cotxe, a espais d'activitat, de gaudi i d'encontre veïnal?

19:00 h Final de la sessió

Inscripcions a: clica aquí

Més informació i inscripcions



 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia


Viladecans s'ha sumat a la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables amb la Bicicletada Popular.

Notícia

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha celebrat la VII cursa dels transports a Vilafranca organitzada per l’associació Promoció del Transport Públic.

Notícia

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i sis municipis metropolitans es troben en procés d’activació de noves zones de baixes emissions locals per avançar, en un futur, cap a una gran zona de baixes emissions metropolitana.

Butlletí