Festa de la Bicicleta del Vendrell

diumenge, 29 maig, 2022 - 10:00 a 14:00
Av. del Camp d’Esports (El Vendrell)

 

 

La Regidoria de Festes i escoles, escoles bressol i entitats del municipi estan treballant ja des de fa alguns mesos en la preparació de la Festa de la Bicicleta 2022, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig. Després de dos anys sense festa per la pandèmia, la Festa de la Bicicleta torna enguany amb molta força i amb moltes ganes d’omplir el Vendrell de bicicletes, patinets i/o monopatins.
 

Pedalem junts per una mateixa causa

Des de fa uns any, la Festa de la bicicleta compta amb una campanya que es diu “Pedalem junts per una mateixa causa”. I és que la festa pretén ser una festa saludable, familiar, inclusiva, entre altres, però també vol ser un esdeveniment solidari. És per això que enguany que torna la festa ho fa apostant fort per la solidaritat, amb la col·laboració d’una entitat amb molta força: la Fundació Josep Carreras. 

Més informació
 


 

Destinatari: 
Tots els públics
Etiquetes: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La ciutat té 32 estacions del Bicing metropolità repartides arreu del municipi, amb 341 bicicletes elèctriques

Notícia

La Ganxeta supera els 5.000 usuaris i inicia el desplegament de noves estacions.

Article

En el marc de la celebració del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Ajuntament de Vic va aplegar 550 nens i nenes de 12 escoles de la ciutat que han participat a una edició de 25 anys amb recorreguts amb bicicleta/caminant des dels centres escolars a l’esplanada del riu Gurri.

Butlletí