El bosc a la taula

Font: PEFC Catalunya

20/05/2024 - 10:58

 

Descobreix "El bosc a la taula"! Aquest fascinant llibre és molt més que una simple col·lecció de receptes. És una poderosa eina de promoció de la gestió forestal sostenible a Catalunya.

Amb la col·laboració de 20 destacats cuiners catalans, aquest llibre ens submergeix en un viatge culinari únic, on els ingredients provenen de boscos sostenibles certificats per PEFC Catalunya.

En aquest vídeo, el president de PEFC Catalunya, Josep Maria Vida d'Abadal, ens introdueix a l'essència de l'entitat i el seu compromís amb la gestió forestal sostenible. A més, el gran xef Carles Gaig comparteix la seva perspectiva sobre la importància dels boscos i ens mostra una de les delicioses receptes incloses en el llibre.

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article


Foc Off és un retret a les persones que cometen imprudències. És un clam per mantenir els boscos lliures d'incendis.

Article
Primera gran exposició a l’Hivernacle de la Ciutadella

La mostra, organitzada per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, ofereix una visió completa sobre el passat, el present i el futur dels hivernacles. L’exposició va dirigida a tots els públics i és gratuïta. S’allargarà fins al 8 de desembre i es podrà visitar cada dia entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Article

La Setmana de la Natura té lloc del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, i és una bona oportunitat per apropar-se a conèixer i passar a l’acció per la natura, a través de les més de 500 activitats que tindran lloc arreu de Catalunya.

Butlletí