Cambrils inicia el porta a porta a diverses zones

Font: Infocamp

06/07/2024 - 11:04

Cambrils inicia el porta a porta en diferents zones de Vilafortuny i Molí de la Torre. Al llarg del mes de juliol encara es podran recollir els contenidors al centre cívic de Vilafortuny i Molí de la Torre.

Dilluns 1 de juliol ha començat a Cambrils la prova del sistema de recollida porta a porta en diferents zones de Vilafortuny i el Molí de la Torre.

Des de l'Ajuntament de Cambrils es recorda que els problemes generats pel sistema de contenidors i el rebuig ciutadà ha estat una de les raons per fer aquest canvi.

Pel que fa als objectius, es preveu que s'incrementin el percentatge de recollida selectiva fins al 60 i el 80% de reciclatge. En els darrers anys havíem quedat aturats al voltant del 50%. A més, un porta a porta ben fet "també contindrà una pujada de costos (sobretot de tractament), que es preveu per als pròxims anys", segons preveu el consistori.

D'altra banda, els cubells protegeixen bé la brossa i en les experiències d’altres municipis no s’ha donat el fet que s’embruti el carrer. Finalment, la freqüència de recollida de les diferents fraccions es considera suficient per a un habitatge.

Al llarg del mes de juliol encara es podran recollir els contenidors al centre cívic de Vilafortuny, de les 10 del matí a les 5 de la tarda.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El servei es posarà en marxa a partir del 17 de juny al barri del Molí de la Torre i part de Vilafortuny. També s’amplia la recollida porta a porta comercial i s’implanta el sistema d’identificació personal voluntari als contenidors de tot el municipi. 

Notícia

El nou contracte de recollida i transport de residus incorporarà més porta a porta i contenidors tancats, està valorat en 105 milions d'euros i donarà servei a 27 municipis de l'Alt Penedès i el Garraf.

Notícia

El 82% dels veïns i veïnes ha recollit el material del porta a porta. Disposar de cubells més petits o fer propostes individualitzades per als blocs més complexos són algunes de les mesures que s’estan estudiant

Butlletí