Els refugis climàtics de Rubí ofereixen activitats als casals d’estiu

27/08/2024 - 10:46

La Biblioteca, La Sala i el CEE Ca n’Oriol han programat activitats fins a finals de juliol.

Els refugis climàtics de Rubí han programat activitats per als infants que participen als casals municipals d’estiu. Un refugi climàtic és un espai interior o exterior accessible que, durant els mesos de més calor, proporciona confort tèrmic, descans i seguretat a la població. Ara, aquests espais s’aprofitaran perquè els casals municipals hi celebrin activitats lúdiques.

En aquest cas, les activitats han tingut lloc al Teatre Municipal La Sala, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, les escoles Ramon Llull, Ca n’Alzamora i Montessori, com també al Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalRubí
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Rubí ecull en un mapa els refugis climàtics per combatre els efectes de la calor aquest estiu. La ciutadania té a la seva disposició equipaments i centres cívics climatitzats, així com parcs, espais naturals ombrívols i recorreguts amb zones d’ombra.

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article


El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha elaborat un vídeo divulgatiu sobre refugis climàtics des del vessant educatiu, mostrant l’activitat de la Dra. Shiva al parc del Pi Gros (activitat AMB). 

Butlletí