CONAMA 2024, Compartir para avanzar

dilluns, 2 desembre, 2024 - 00:00 a dijous, 5 desembre, 2024 - 23:59
IFEMA, Madrid

CONAMA és el Congrés Nacional del Medi Ambient , la principal trobada a Espanya per discutir i abordar temes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient, reunint diversos actors per promoure el diàleg i l'acció ambiental.

El Congrés Nacional del Medi Ambient es manté en la seva missió de compartir coneixement per impulsar un futur basat en la sostenibilitat. Des del 1992, CONAMA ha estat un espai clau per fer diagnòstics, analitzar problemes, debatre i proposar solucions i, sobretot, aprendre en conjunt.

Ara, amb més informació que mai sobre els reptes ambientals, tenim les respostes i les eines per actuar. Però el camí no és exempt de dubtes. En aquesta edició, la Fundació Conama reforça la importància de col·laborar amb confiança. Del 2 al 5 de desembre, a Madrid, milers de persones implicades amb la sostenibilitat es reuniran en una XVII edició per compartir experiències i continuar desfent els nusos que compliquen la nostra relació amb el planeta. Perquè la clau és compartir i avançar col·lectivament.
 

MÉS INFORMACIÓ, PROGRAMA I INSCRIPCIONS A  CONAMA.ORG

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Acte
17/10/2024 - 09:41
Notícia

L’Ajuntament ha iniciat la redacció de l’Agenda 2030 de Santa Perpètua per al desenvolupament sostenible. Un grup motor treballa per tal de fer participatiu el procés a tots els agents socials del municipi.

Butlletí