Aprofitament d'aigües grises

dijous, 7 novembre, 2024 - 10:00 a 12:30
Sessió en línia

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat s’ha fixat com a objectiu prioritari d’aquest mandat "enfortir la resposta de les ciutats i pobles davant la sequera i millorar la gestió dels recursos hídrics".

Per aquest motiu, iniciem un nou cicle de seminaris tècnics oberts als ens locals membres de la Xarxa i la resta d’administracions públiques, i també al públic interessat del sector (empreses, consultories, centres de recerca, gestors...) dedicat específicament a la diversificació de fonts alternatives d'abastament d'aigua per a usos domèstics i urbans.

El cicle de seminaris tècnics és una activitat que neix del pla de treball de la Comissió de la sequera de la Xarxa. Per aquest motiu, els continguts dels seminaris respondran als interessos i prioritats definides per la pròpia Comissió.

Els seminaris tècnics en línia, s’aniran combinant amb convocatòries específiques de tallers presencials de treball monogràfic només pels membres de la Xarxa, als quals també us anirem convocant.

Us podeu inscriure al conjunt del cicle com a cada sessió de forma individualitzada. 

 

CONVOCATÒRIA I PROGRAMA

INSCRIPCIONS

 


 

Organitzador: 
Xarxa Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Etiquetes: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Enginyeria Sense Fronteres ha organitzat una jornada tècnica per a l’impuls de l’aprofitament d’aigua gris i pluvial a Catalunya. Aquesta mesura és la més reclamada per la ciutadania catalana per a fer front a la sequera, tot i la seva lenta implementació. 

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Butlletí