Ajuntament de Barcelona i Generalitat anuncien una cadena de recursos per mantenir la ZBE a Barcelona

Font: Betevé

23/03/2022 - 16:16

El consistori i el govern català mouen fitxa després que el TSJC anul·lés la zona de baixes emissions (ZBE) a Barcelona, si bé continua vigent.

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la resta de municipis implicats en la zona de baixes emissions mouen fitxa per mantenir la ZBE a Barcelona. Després d’una reunió per consensuar una resposta a l’anul·lació de la zona de baixes emissions per part del TSJC, aquestes institucions han decidit presentar una cadena de recursos contra la decisió judicial. En qualsevol cas, i fins que no hi hagi una sentència ferma, la ZBE a Barcelona continua vigent.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Relacionats

Notícia
 

El regidor Eloi Badia expressa "sorpresa i perplexitat" per la sentència del TSJC que anul·la la ZBE i recorda que encara s'hi pot presentar un recurs en contra

Notícia

El pacte conformarà el full de ruta per reduir la contaminació atmosfèrica al país i s’incorporarà com a principi rector del nou Pla de Millora de Qualitat de l’Aire de Catalunya. Entre altres mesures, s’ampliaran les Zones de Baixes Emissions (ZBE) a tots els municipis de més de 20.000 habitants abans d’acabar l’any 2025.

Notícia
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Els tres autobusos de la flota municipal sense distintiu ambiental que encara circulen per la Zona de Baixes Emissions deixaran de fer-ho a partir de l'1 de novembre.

Butlletí