Canovelles renova el servei d’informació ambiental del mercat

Font: La Vola
10/03/2016 - 09:23

Unes 400 parades de tot tipus formen el mercat de Canovelles, un dels més importants de Catalunya. L’Ajuntament de Canovelles conscient que el mercat és de vital importància per a la vida econòmica i social del municipi, aposta perquè sigui de qualitat, competitiu i de referència a la comarca del Vallès Oriental i a tot el territori català.

Amb la voluntat d’implantar la millora contínua, compta amb un servei d’informació i sensibilització ambiental adreçat als marxants, als quals se’ls informa de l’obligació de separar correctament els residus que generen i de mantenir net l’espai de la parada durant la jornada laboral. El servei també s’encarrega d’anotar les incidències detectades perquè l’Ajuntament en tingui coneixement i pugui realitzar les gestions oportunes. Durant el servei, l’informador recorda als marxants que cal complir amb l’horari de recollida del mercat i que han de col·locar la llicència de manera que sigui visible per als usuaris.

Des de l’any 2013 Lavola s’encarrega de la coordinació del servei d’informació, la gestió dels informadors, la redacció dels informes de seguiment i l’elaboració dels materials de comunicació.


Categories: 

Relacionats

Acte
29/09/2022 - 18:00
Museu de Ciències Naturals de Granollers
Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

ArticleAquest és el quart vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Butlletí