Ecodistricte Industrial, pol verd d'activitat

Font: Ajuntament de Barcelona i La Vanguardia

09/03/2020 - 08:00

Barcelona vol integrar els polígons del nord de la ciutat com a pols d’activitat, ja que  generen llocs de treball i riquesa.

La dinamització dels polígons industrials ha estat una de les línies de treball dels plans de barris 2016-2020 de ciutat, on s’han impulsat tres programes a mida: màrqueting digital, eficiència energètica i aquest 2020 el d’economia circular. Remarcar també que s’ha posat en marxa un servei de prototipatge i impressió 3D a 7 empreses, així com diferents microactuacions encaminades a l’activació de l’economia: programa Barris d’Oficis i Recondueix el teu futur professional.

Més informació al següent reportatge de La Vanguardia.

Per més informació.

Els barris del Bon Pastor, de Baró de Viver i de la Trinitat Vella, són els barris del districte de Sant Andreu que tenen plans de barris.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB, en motiu del Dia Mundial d’Estalvi d’Energia, ha fet balanç dels últims dos informes d’eficiència energètica enviats als seus usuaris, detectant un possible estalvi econòmic de 72.653,60 € entre els consumidors de la companyia.

Notícia

En les dues jornades del congrés BforPlanet, punt de trobada dels agents econòmics que treballen per la sostenibilitat, s’ha abordat la necessitat de conjugar la capacitat econòmica amb el respecte mediambiental i la cura del planeta. La trobada també ha permès explicar en detall les diferents iniciatives municipals en aquest camp, així com les mesures de reactivació econòmica.

Article

Des del 2019 Barcelona té un equip de professionals experts a treballar i millorar la resilencia urbana per preparar la ciutat i prevenir o, en cas que sigui inevitable, minimitzar l’impacte de situacions excepcionals d’emergència.

Butlletí