El nou Biomarket vol democratitzar el producte eco

Font: Betevé

09/12/2020 - 10:57

El Biomarket és l’aposta decidida per crear el primer mercat majorista d’aliments frescos i ecològics d’Espanya. I Mercabarna ha esmerçat molts esforços perquè així sigui. Una nau nova de trinca, feta amb materials sostenibles, per encabir 8.900 m2 especialment dedicats a la fruita i les hortalisses biològiques, i que s’inaugura aquest dimecres.

 

Democratitzar els productes més naturals

Des de Mercabarna són conscients que malgrat l’augment de la demanda dels productes bio un dels problemes principals segueix sent-ne el preu. Segons el director de Mercabarna, Jordi Valls, “la diferència de preu entre el producte bio i el normal és cada vegada més petita i el Biomarket vol incidir en un preu encara més contingut”.

Això s’aconsegueix principalment gràcies al fet que el Biomarket concentra molta oferta, en concret de 21 operadors, en un mateix espai i això facilita que el client pugui triar el millor producte.

Podeu llegir la notícia complerta a Betevé


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal)  Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal) Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Hostelería #PorElClima va néixer després de la crida mundial de l’Acord de París per adoptar mesures que contribuïssin a frenar l’emergència climàtica. És una plataforma virtual que reuneix els establiments d’hosteleria que han decidit comprometre’s amb la societat, amb l’entorn i amb un futur millor. S’hi han adherit 41 restaurants lleidatans.

Article

Recentment s'ha posat en marxa l’hort del Mercat de la Vall d'Hebron - Teixonera, un projecte municipal gestionat per la cooperativa Tarpuna.

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Butlletí