Els Premis Rezero reconeixen la tasca de "Viladecans Repara"

23/11/2022 - 12:00

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

El passat dijous 10 de novembre es va celebrar a Barcelona la quarta edició dels Premis Rezero Catalunya, uns guardons que reconeixen les iniciatives de prevenció de residus i consum responsable que duen a terme ajuntaments, empreses, comerços o entitats catalanes compromeses amb la sostenibilitat. L'acte, que s'enmarca dins la Festa Rezero, va comptar amb una assistència d'unes 120 persones, entre les quals destaquen el Director de l'Agència de Residus i el Patronat de Rezero.

En aquests últims anys, Viladecans ha impulsat un seguit d'iniciatives sostenibles per tal de frenar l'impacte mediambiental, i enguany aquesta feina s'ha vist recompensada i un dels guardons va aterrar a la nostra ciutat. L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix". El premi, que el va entregar l'Eduard Garcia, alcalde de Torrelles de Llobregat, el va recollir l'Encarni Garcia, Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat en l’Ajuntament de Viladecans.

Viladecans Repara és un projecte que neix amb l’objectiu que la Deixalleria Municipal esdevingui un centre polivalent i multifuncional, un equipament ambiental de la ciutat, on els residus es poden reparar, reutilitzar i regaudir. En aquest espai, els veïns i veïnes adopten un paper actiu en la prevenció de residus. 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El mercat de segona mà de Viladecans tenca la Setmana Europea de Residus, una setmana plena de tallers i activitats per conscienciar sobre el consum més conscient i sostenible.

Notícia

El programa 'A Begues, plàstic zero' desplega el seu primer paquet d'accions, amb actuacions en els àmbits social, econòmic i de l'administració local.

Notícia

A partir d’ara, el Consorci de Residus del Maresme es resitúa i queda integrat dins de Maresme Circular amb l’objectiu de promoure l’economia circular a la comarca.

Butlletí