Els voluntaris recullen 320 quilos de residus en la jornada de neteja de l'entorn a Sant Vicenç de Montalt

23/12/2017 - 13:41

Una cinquantena de voluntaris van participar en una nova jornada popular de neteja de l'entorn del municipi el dissabte 25 de novembre dins del ‘Clean up-day’, una jornada europea de neteja d’espais naturals, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La recollida es va fer a l'entorn del carrer Canigó, una zona on s’acostumen a produir abocaments incontrolats, amb el suport de l’ADF Serralada del Montalt. En total es van recollir 320 quilos de brossa, principalment plàstics, llaunes, papers, envasos i restes vegetals i de materials d’obra.  

L’activitat estava pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics poguessin compartir una jornada lúdica i de conscienciació cívica, netejant espais naturals, esmorzant plegats i gaudint els més petits amb l’inflable que va cedir l’Agència de Residus de Catalunya, on un monitor els va ensenyar a reciclar correctament.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt agraeix la tasca i la col·laboració dels voluntaris, grans i petits, en la conservació i cura del nostre entorn més proper.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Notícia

Un total de 736 veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt veuran reflectides diferents bonificacions en el rebut de les escombraries aquest any 2021.

Notícia
Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

A partir d’aquest 2 de novembre, els comerços i restaurants del Centre deixaran a la porta dels seus establiments la fracció dels residus que toqui recollir cada dia. El servei, que té com a objectiu incrementar les xifres de recollida selectiva, s’estendrà en breu als eixos comercials dels barris i a generadors singulars a tota la ciutat.

Butlletí