En marxa la instal·lació solar a una escola a Sant Pol de Mar

16/06/2021 - 12:28

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny a tot el món, i Sant Pol de Mar han aprofitat el amb l'entrada en servei de les plaques solars fotovoltaiques de l'escola Sant Pau.

L'Alcalde Albert Zanca i la regidora de Medi Ambient, Isabel Llari, s'han acostat fins a l'equipament públic per veure de prop la instal·lació dels 70 panells solars, els quals són capaços de generar fins a 30 mil Kwh/any d'energia neta.

Gràcies a aquesta instal·lació ens podrem estalviar fins a 11.821 kg anuals d'emissions contaminants i es generarà el 43% de les necessitats d'electricitat del centre, fet molt remarcable atesa l'entrada en vigor de les noves tarifes del preu de la llum que encareixen el consum elèctric en les franges diürnes.
 

  • Potència Pic Instal·lada: 18.9 kWp
  • Potència Nominal: 17kW
  • Energia Anual Generada: 30.104 kWh
  • Quota d'Autoproducció Anual: 43%
  • Estalvi Emissions de CO2: 11.821 kgCO2/any


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'estructura fotovoltaica, formada per 44 panells de 400 Wp muntats en un sistema autoportant a la coberta de l’edifici, es realitzarà en règim d’autoconsum amb compensació d’excedents, de manera que l’energia elèctrica generada es consumirà de forma instantània pel propi edifici i, en cas d’existir excedents, aquests seran compensats en la factura elèctrica. 

Article

L’Ajuntament de Santpedor va un ple extraordinari-urgent de forma telemàtica i amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació inicial de la modificació puntual número 4 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que ha tirat endavant amb el suport dels grups d’ERC, Junts per Santpedor i Progrés Municipal, i amb l’abstenció de la CUP.  

Notícia

El curs escolar a l’Escola de Música de Navàs s’iniciarà amb una novetat energètica, atès que s’han instal·lat plaques solars fotovoltaiques

Butlletí