La recollida selectiva de Cardedeu passa del 46 al 65 % els primers 10 dies del porta a porta

30/08/2022 - 12:00

La zona groga tindrà una recollida extra d’orgànica i envasos el dissabte, a partir d’aquesta setmana i fins el 30 d’octubre. Aviat també s’iniciarà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors a les tres zones.

Les dades dels primers deu dies d’implantació del porta a porta a Cardedeu són molt positives. Tot i la coexistència dels dos sistemes, contenidors i porta a porta, la recollida selectiva de residus ha incrementat, passant del 46 al 65%, una xifra que s’acosta molt a la bossa tipus a la qual hauríem d’arribar.

S'han començat a aplicar alguns ajustaments del servei derivats de l’estudi i observació dels primers dies de funcionament. El més destacat és la recollida extra d’orgànica i envasos de la zona groga els dissabtes: va entrar en funcionament el 30 de juliol i s’allargarà fins el 30 d’octubre, coincidint amb els mesos de més calor. 

També a la zona groga, s’ha destinat més personal per a la recollida d’envasos de dilluns-dimarts. I, a totes les zones, aviat es farà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Notícia

La Garriga es converteix en el municipi més gran de Catalunya que implanta el porta a porta a tota la població.

Article


S’inicia una nova campanya de la per a fomentar la correcta separació dels residus que la ciutadania genera, posant èmfasi en la idea que, si mirem en quina situació érem deu anys enrere, veurem que s’han fet grans avenços pel que fa a la recollida selectiva de residus i també en l’àmbit de la conscienciació ambiental de la ciutadania. Això no vol dir, però, que no quedi marge de millora.

Butlletí