L’Escola de la Natura de Parets estrena la programació d’activitats per aquesta tardor

27/10/2021 - 11:00

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès presenta la programació d’activitats per aquesta tardor on s’inclouen les sortides, els tallers, les taules de treball pel canvi climàtic i la setmana de la prevenció de residus.

L’objectiu de l’Escola de la Natura és apropar la ciutadania al seu entorn natural mitjançant actuacions de formació i de conscienciació. El 17 d’octubre es farà la sortida ornitològica i taller de caixes niu per l’espai central del riu Tenes. L’altra sortida serà el 17 de desembre, una sortida nocturna per la ruta de les salamandres.

El 19, 20 i 21 de novembre es faran diversos tallers: d’olis i ungüents medicinals, visita d’identificació de plantes al jardí botànic de l’espai Parets amb flors, i matinal de plantació de plantes remeieres a l’espai de Can Serra, respectivament.

La Taula de Treball pel Canvi Climàtic se citarà en dues ocasions. El 27 d’octubre es farà ‘La transició energètica en la mobilitat a Parets’, i el 24 de novembre, es durà a terme ‘Parets, els arbres i les estratègies de biodiversitat de la Unió Europea per al 2030’.

Del 23 al 30 de novembre, en el marc de la setmana de prevenció de residus, la sala d’exposicions Can Rajoler acollirà l’exposició de residus ‘Reduïm residus’.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions per a cada activitat s’haurà de visitar el web escolanatura.parets.cat, presencialment al carrer Galende, 12, trucant al telèfon 93 562 17 94, o bé escrivint un correu electrònic a escola.naturaparets.cat. Les places són limitades i l’activitat s’anul·larà si no s’arriba a un nombre mínim d’inscripcions.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Parets ha presentat el projecte Transformem els Patis. La iniciativa té l’objectiu de transformar els patis de les escoles públiques d'infantil i primària en espais més educatius i naturalitzats i de fer-ho amb la implicació de tota la comunitat.

Acte
26/04/2021 - 00:00
Sala d’exposicions de Can Rajoler. Travessera, 1. Parets del Vallès
Notícia

L’Ajuntament de Parets ha contractat un servei de captura de senglars per mitjà de gàbies, que s’han instal·lat en dos punts del municipi a on s’han detectat una major presència d’aquests animals. L’empresa concessionària del contracte serà l’encarregada de la gestió dels exemplars un cop capturats. 

Butlletí