Montblanc impulsa la campanya "Montblanc Entorn N@tural"

16/08/2022 - 08:00

L'objectiu és la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya "Montblanc Entorn N@atural", que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves.

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va fer el passat 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Les següents activitats es van fer durant el mes de juny al barranc de la Pasquala i a la Vall. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l'Institut Martí l'Humà i també a Tilmar.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va celebrar el 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida.

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Article

L’ajuntament de Montblanc ha guanyat el XVII Premi Medi Ambient, amb una dotació de 5.000 €, per un projecte que té per objectiu millorar ambientalment la Sallida, una zona humida d’elevat interès natural del municipi de la Conca de Barberà, on es potenciaran les condicions òptimes perquè els ocells insectívors i ratpenats puguin refugiar-s’hi i nidificar, vetllant per la biodiversitat de la zona. La proposta planteja la integració de la zona com un espai per a l’educació ambiental i per al coneixement del medi i de la varietat d’espècies de flora i fauna pròpies de la zona, potenciant-lo com un espai d’interès natural.

Butlletí