Nou vídeo de la campanya de medi ambient de Canet de Mar: "Abans de tirar un trasto, truca'ns!"

11/05/2022 - 13:00

L'Ajuntament de Canet de Mar presenta el tercer dels vídeos de la nova campanya per la millora de la recollida selectiva: "Abans de tirar un trasto, truca'ns!"

Veu la llum el tercer dels vídeos que formen la nova campanya engegada per millorar la recollida selectiva de residus municipal. Els primers vídeos tractaven les problemàtiques de l'abandonament de bosses, i el concepte d'"el rebuig no és tot", per evitar que els dimecres a la nit es llencin residus reciclables corresponents a altres fraccions.

Aquest tercer vídeo busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de fer servir el telèfon de cita prèvia per a concertar la recollida de trastos. La recollida de trastos a domicili és un servei municipal gratuït que es pot concertar a través del telèfon 93 799 62 80. Si es treuen fustes, matalassos, sofàs o altres trastos sense avisar, es genera un problema de brutícia i malestar que perjudica tota la ciutadania. 

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El diumenge 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, l'associació canetenca Thalassa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Canet de Mar, ha organitzat amb èxit una neteja submarina a la platja de Canet. D'entre totes les deixalles s'ha tret 25kg de plom, 60kg de ferro i 300kg de rebuig.  

Notícia

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient engega una nova campanya de residus per tal de millorar la recollida selectiva municipal. L'objectiu principal de la campanya és disminuir el nombre de domicilis que no participen correctament del sistema de recollida porta a porta, i per tant disminuir el nombre de bosses abandonades o mal deixades del poble.

Butlletí