Nova àrea de compostatge municipal de fracció vegetal a Montesquiu

09/09/2022 - 11:00

Montesquiu estrena un nou punt verd per a la gestió de restes de material vegetal procedent de la poda i neteja de jardins domèstics i espais verds municipals.

Els veïns i veïnes poden portar les restes vegetals a la zona de la deixalleria i dipositar-los en una de les dues zones senyalitzades segons la seva naturalesa: fracció vegetal petita no llenyosa (gespa, fullaraca i rams de flors, etc.) i fracció vegetal gran i llenyosa (resta de poda que requereix trituració prèvia).

La trituració i gestió de les restes seran a càrrec de l'Ajuntament i el compost que s'obtingui del procés, podrà ser utilitzat per veïns i veïnes com a fertilitzant de terres dels seus horts o jardins.

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
06/05/2022 - 00:00
Passeig del Ter. Montesquiu
Notícia

Des del divendres 28 d'octubre, durant tot el cap de setmana i fins el dilluns 31 d'octubre s'han anat retirant tots els contenidors de recollida de residus de Manlleu, i l'1 de novembre ha començat el nou servei de recollida selectiva porta a porta.

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha començat a repartir a la ciutadania els kits que hauran de fer servir a la recollida del porta a porta. Els veïns tenen temps fins al 29 d'octubre per passar pel punt de donació.

Butlletí