Projectes escolars per la millora de la sostenibilitat i l'entorn de Sant Sadurní

19/05/2022 - 10:00

El regidor de Medi Ambient, Carles Del Amor, assisteix a l'acte de reconeixement als millors treballs dels alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Carles Del Amor, ha assistit aquest dijous al matí a l'acte en què s'han reconegut els millors projectes en matèria de sostenibilitat i millora de l'entorn de Sant Sadurní, en què han estat treballant els alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep.

Les cinc propostes guanyadores s'han centrat en l'arranjament i impuls sostenible d'alguns espais del municipi, com el parc de la Rambla, Can Mas de la Riera o el parc del Pla d'en Mestres.Del Amor ha lliurat als equips guanyadors un obsequi per avançar en llars més sostenibles.

 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El passat 28 d'abril es va constituir el Consell Juvenil per la Sostenibilitat a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb 28 nois i noies de 4rt de primària a 4rt d’Eso de totes les escoles i instituts.

Article
Aturem el malbaratament alimentari

 

La Mancomunitat Penedès-Garraf llança la cançó 'Stop Malbaratament' per a reivindicar l’aprofitament alimentari. La campanya impulsa bones pràctiques entre la ciutadania per evitar que aliments encara útils acabin al cubell de la brossa orgànica. La composició musical és de Neus Ballvé, coneguda pel seu pas pel Club Super3, en col·laboració amb Joan Solana. 

Notícia

Dilluns 13 de juny, aquesta és la data d'inici del nou model de recollida porta a porta que incorpora cubells amb xip per a totes les fraccions.

Butlletí