Sant Esteve de Sesrovires ofereix assessorament sobre energies renovables a la llar

05/09/2022 - 10:00

Es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. 

Té com a objectiu donar informació i suport a la ciutadania en totes aquelles qüestions dirigides a millorar l'eficiència energètica de les llars, l’ús d'energies renovables i la sostenibilitat. Facilitarà des d’assessorament tècnic fins a informació d’ajuts i subvencions.  

En un moment d’aposta per la sostenibilitat i de transició cap un nou model energètic, cada vegada més urgent, cal facilitar aquest pas a la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament posa en marxa el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. El nou servei es posa en marxa amb la voluntat d’ajudar la ciutadania en aspectes com: quina pot ser la millor opció d'energia renovable a la meva llar? Quins ajuts I bonificacions puc demanar? Com s’han de tramitar? També es donaran consells bàsics per la seva implantació.

Des d’aquest servei d’assessorament s'aniran publicant informacions d’interès relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat, les comunitats energètiques, la gestió eficient del reciclatge de residus, la reutilització de residus, la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

En els propers mesos es posarà en marxa un projecte de modernització tecnològica i eficiència energètica del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires que inclou la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’aquest equipament. La posada en marxa d’aquest projecte comportarà la reducció de 90 tones d’emissions de CO2 i un estalvi econòmic d’uns 47.000 euros anuals.

Article

En els darrers mesos s'ha proceidt a la substitució d'un total de 668 llumeneres de la via pública.

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Butlletí