Viladecavalls adapta la informació municipal en format digital per reduir el consum de paper

17/09/2021 - 09:00

Les informacions municipals que habitualment es difonen per mitjà de butlletins o fulletons, ara les podreu trobar també a la plataforma digital Buzón Verde.

Les persones que no vulguin rebre informacions municipals a les bústies de les seves llars al municipi de Viladecavalls poden demanar una etiqueta adhesiva de Buzón Verde a través del seu web: https://buzonverde.com

Les empreses que realitzen la distribució dels butlletins i fulletons en format paper sabran que no han de deixar-ne en una bústia amb aquest distintiu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Viladecavalls aposta per la reducció del paper en benefici del medi ambient.

A més a més, podeu descarregar l’App des de l’Apple Store o des de Google Play per continuar informant-vos en format digital.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Palau-solità i Plegamans començarà el proper 13 de desembre la recollida porta a porta de les cinc fraccions de residus -fins ara només es feia la recollida de dues fraccions-. Aquest nou sistema serà més còmode, perquè no caldrà desplaçar-se fins els contenidors de reciclatge ja que el lliurament de les escombraries es farà davant de les cases dels veïns i veïnes, segons un calendari setmanal.

Notícia

La ciutadania de Santa Perpètua de Mogoda compromesa amb el reciclatge ja pot tenir recompensa cada vegada que recicli les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes.

Notícia

La moció municipal es compromet a nivell local a realitzar campanyes de conscienciació per a reconèixer l'amiant instal·lat i procedir a la retirada i substitució d'amiant, tant aviat com sigui possible de tots els edificis públics, especialment escoles i entorns educatius.

Butlletí