Notícia

La ciutadania decidirà quins espais de natura i multiusos volen per a Can Zam

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet posa en marxa un procés de participació ciutadana per definir els elements i usos de 5,1 hectàrees de parc recentment qualificades de zona verda.

Article

Revisió de les caixes niu als parcs metropolitans

Aquest curs escolar s'han desenvolupat sis projectes relacionats amb la construcció, col·locació i seguiment de caixes niu als parcs metropolitans.

Notícia

S'instal·laràn 15 caixes niu per a ratpenats a Sant Adrià de Besòs

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consorci del Besòs penjaran aquest any 15 caixes niu per a ratpenats. El passat mes d'abril es van instal.lar els dos primers nius artificials als arbres del pati de l'escola Catalunya.

Notícia

El Parc del Nord de Sabadell serà un corredor biològic urbà

La recuperació del parc del Nord de Sabadell –el segon parc més gran de la ciutat– té per objectiu convertir-lo en un corredor urbà biològic de caràcter metropolità, que vertebri els espais verds de la ciutat: el bosc de Can Deu i el Parc Agrari al nord, la cornisa del Ripoll a l’est, el parc de la Clota al sud i el parc de Catalunya a l’oest.

Notícia

Barcelona aposta per més verd per fer una ciutat més saludable

L’Ajuntament de Barcelona incrementarà 44 hectàrees de verd entre 2015 i 2019, i en 165 hectàrees a l’horitzó 2030

Article

Sant Andreu de la Barca col·locarà hotels d'insectes als horts urbans de la ciutat

La iniciativa pretén crear un espai per acollir i oferir refugi a aquests animals ja que ofereixen un espai idoni per resguardar-se durant els períodes d'hibernació o per fer-lo servir com a niu.

Article

Cent per cent d'ocupació a les caixes niu al Parc de la Mitjana de Lleida

La Paeria de Lleida celebra un taller de seguiment per revisar la quinzena de caixes niu, que famílies de Lleida van apadrinar al participar en el projecte Lleida +Biodiversitat.