Exposició "Actuem amb energia" a Sant Andreu de la Barca

dimarts, 18 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 30 octubre, 2022 - 23:59
Biblioteca Aigüestoses. Sant Andreu de la Barca



L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana Europea de l’Energia

Visita guiada: data pendent de concretar.
 

I si no pots anar-hi... aquí tens la versió virtual!

 


 


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Notícia

Amb aquesta proposta, el consistori farà un nou pas endavant en l’objectiu de construir una vila més eficient i més sostenible

Butlletí