Fixa’t en què llences al contenidor de vidre

17/01/2017 - 09:57

"Fixa't en què llences" és una campanya de sensibilització de la Mancomunitat La Plana que té com a objectiu evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.​

La Mancomunitat La Plana, ha iniciat una campanya de sensibilització per a millorar la recollida selectiva del vidre que externament es visualitzarà amb l’aspecte dels contenidors i del camió que recull el vidre als pobles que formem part de la Mancomunitat La Plana.

Fa molts anys que es recull selectivament el vidre a Catalunya. Actualment de mitjana es recullen 80 grs/hab/dia. Cal destacar que als municipis mancomunats es recull més del doble de la mitjana catalana. Tot i això, s’ha volgut fer aquesta campanya per millorar tant la quantitat com la qualitat del que es recull. Es vol evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Vallès OrientalAiguafreda

Relacionats

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

Les Masies de Voltregà davant l'estancament del sistema actual de contenidors, implantarà un nou model de recollida residus. Es tracta de contenidors tancats, que només es podran obrir amb una targeta identificativa de cada habitatge o amb el mòbil.

Notícia

Taradell reparteix tres mil cubells amb xip per millorar la recollida de residus porta a porta. Amb aquesta mesura l'Ajuntament podrà implantar, en un futur, un taxa per generació i/o participació.

Butlletí