Notícia

Campanya de promoció de la recollida selectiva a Sant Pere de Riudebitlles

S'ha iniciat una campanya de reforç de les recollides selectives al municipi que té com a objectiu incrementar els percentatges de recuperació de residus, i sobretot augmentar el percentatge de recollida selectiva de la fracció orgànica. 

Article

Com més punts de recollida, més aparells reciclats

L’Agència de Residus de Catalunya engega de nou la campanya per al foment de la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE) que va iniciar a principis de 2016. La campanya pretén informar els ciutadans que poden dur els aparells vells de què vulguin desfer-se’n a les botigues d’electrodomèstics, i aconseguir que els consumidors percebin el comerç com un canal prioritari de recollida per incrementar-ne la recollida, aprofitant la seva proximitat.

Notícia

Valoració positiva del sistema de recollida porta a porta al barri de la Vall de Sant Daniel de Girona

La iniciativa també s'està instaurant als establiments hotelers del Barri Vell i del Mercadal de Girona amb la recollida de la fracció orgànica.

Article

Aquí no llencem res!

Aquí ho reciclem tot!’ té com a objectiu promoure un canvi d’hàbits mostrant, d’una banda, els efectes positius que té la correcta separació dels residus i de l’altra, els aspectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa. 

Notícia

Es posa en marxa una prova pilot de recollida de residus porta a porta en establiments de les platges del Vendrell

El dilluns 26 de juny es posarà en marxa el primer servei de recollida de residus porta a porta del municipi. Concretament, durant l’estiu, es farà una prova pilot en 121 establiments de les platges del Vendrell.

Notícia

Arranca la recollida selectiva porta a porta als comerços de l’Eix de Lleida

La recollida selectiva porta a porta va començar a la capital pels establiments hotelers i grans productors, amb l’objectiu de millorar l’índex de reciclatge. La fase següent ha estat incorporar aquest sistema als negocis de l’Eix i la Paeria té prevista també una prova pilot en domicilis particulars d’un barri o una zona delimitada de la ciutat.

Notícia

Mollet del Vallès instal·la xips als contenidors d'escombraries per millorar-ne la gestió

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l'entitat cooperativa Xarxa Ambiental, ha instal·lat un xip als 1.500 contenidors que hi ha a la ciutat amb l'objectiu de millorar la gestió de la recollida de residus guanyant en eficiència i estalvi.

Notícia

El sistema de recollida selectiva porta a porta comercial a Lleida obté el consens unànime dels comerciants

El nou servei de recollida de grans productors estableix que cada dia es recolliran els residus de fracció orgànica i cartró-paper i en dies pactats, la resta de residus. El nou sistema de recollida es preveu aplicar durant la primera quinzena del mes de juny.

Notícia

Comença una nova campanya informativa sobre la recollida selectiva de residus a Valls

Un informador ambiental farà campanya de proximitat a la zona dels contenidors de recollida de residus i es distribuiran jocs de bosses per a separar el paper, vidre i envasos a les llars de Valls.

Notícia

Malgrat de Mar posa en marxa una campanya per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers

La Regidoria de Medi Ambient juntament amb ECOEMBES posen en marxa demà dimarts i durant 15 dies una campanya per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers -plàstic, brics, acer i alumini- entre els establiments d'hostaleria, restauració i càtering.