Notícia

REACCIONA: nova campanya per millorar la recollida de residus a Sant Just

La campanya, que pretén fer reaccionar la ciutadania a l'hora de separar els residus que es dipositen al contenidor gris, s'ha concebut com una variant de la que fa uns mesos va engegar la Generalitat de Catalunya a través de diferents suports.

Notícia

Navàs implantarà el sistema de recollida de residus porta a porta el novembre

A partir del mes de novembre els habitants de Navàs hauran de dipositar davant de la porta de casa les seves escombraries seleccionades seguint un calendari que indicarà les fraccions que es lliuren cada dia i, els establiments també disposaran d'un calendari específic adaptat a les seves necessitats.

Notícia

Dosrius farà la recollida de la brossa porta a porta

Foto: Lluís Martínez

L'Ajuntament de Dosrius vol fer un gir al model de recollida de la brossa i anuncia que a finals d'any començarà a implantar el porta a porta. El sistema actual de contenidors diferents per a cada fracció s'ha vist que no resulta viable per millorar les dades de reciclatge.

Notícia

La Segarra ampliarà el servei de recollida selectiva porta a porta a tota la comarca

Actualment la recollida selectiva només es du a terme a Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet i Torà, pobles que sumen més del 80% de la població i que marquen quina és la taxa de residus de la comarca a partir de la bon o mal reciclatge que en fan; un fet que no és correcte pel president del Consell Comarcal ja que repercuteix beneficiosament als pobles que no reciclen.

Article

Descomptes del rebut de la brossa amb una app per incentivar el reciclatge

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet ha creat una aplicació per a telèfons mòbils que permetrà identificar les persones que reciclen correctament i premiar aquelles que ho facin bé amb un descompte en el seu rebut de la brossa.