Nova campanya per promoure la recollida selelctiva de la fracció orgànica a Sant Llorenç d'Hortons

10/05/2017 - 09:21

Passat un any de la implantació de la recollida selectiva de la FORM a Sant Llorenç d’Hortons, l’administració, veïns, veïnes i  propietaris d’establiments del nostre municipi ens expliquen com han integrat la separació de residus a les seves cases i els avantatges que suposa per al municipi.

Durant l’útima setmana del mes d’abril es porten a terme un seguit d’activitats en el marc de la campanya per a fomentar el reciclatge de la fracció orgànica entre els hortonencs i hortonenques.

En les sessions informatives realitzades en el municipi, s'han lliurat als veïns/es cubells, díptics, bosses biodegradables i de compost. També s'ha obsequiat amb una planta de temporada, per donar la benvinguda a la primavera.


 

Categories: 

Relacionats

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Notícia

Durant els dos primers mesos de l’any, però, el rebuig generat ha augmentat un 6% en relació al 2021 i, per contrarestar-ho, l’Ajuntament endegarà un seguit de campanyes de conscienciació

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí