Taller: PETITS GEGANTS: Vestim els gegants

dissabte, 27 maig, 2017 - 10:00 a diumenge, 28 maig, 2017 - 13:59
Parc de la Ciutadella
Geolocation

La Fàbrica del Sol us convida a venir a la Festa de la Ciència el proper cap de setmana 27 i 28 de maig per decorar les papallones, abelles i marietes gegants fetes a partir de cartró reciclat que s'hauran construït fent servir les eines de l'Ateneu de Fabricació de Les Corts. Així aprendrem la importància que aquests i altres insectes tenen per cuidar les plantes de la nostra ciutat. Gràcies a ells Barcelona està deixant de fer servir productes tòxics i produint aliments més saludables.

A càrrec d’Il·lustraciència. En el marc de la Festa de la Ciència, la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Tots els públics
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

S’invertiran gairebé 6 milions en el Refugi de Biodiversitat com a estratègia de renaturalització.

Butlletí