Santa Perpètua de Mogoda estalvia energia als equipaments municipals

Amb el suport del programa Passa l’energia de la Diputació de Barcelona
26/01/2018 - 07:53

Edifici de la Granja

Gràcies a les accions desenvolupades s'ha aconseguit un estalvi energètic aproximat del 18,56% en l'edifici de la Granja i d'un 13% a la Biblioteca, en relació al mateix mes de novembre dels 3 anys anteriors. 

Durant els mesos d'octubre i de novembre de 2017, s'han dut a terme accions d'estalvi energètic als equipaments de la Granja, l'Escola de Música i la Biblioteca de Santa Perpètua de Mogoda. Amb el suport del programa Passa l’energia!, a la Granja i l'escola de música s'ha estalviat un  18,56% d’energia i a la Biblioteca un 13% 

L'objectiu de l'actuació ha estat el de reduir els consums d’electricitat i gas gràcies a l’aplicació de bones pràctiques en el consum d’energia, i a la implicació dels treballadors i treballadores municipals i dels usuaris i usuàries dels equipaments participants.

Passa l’energia! és un programa de la Gerència de Serveis de Medi Ambient adreçat a oferir suport material i tècnic a tots els ajuntaments de la província de Barcelona que es comprometin a estalviar energia en els seus equipaments i destinar els estalvis aconseguits a les llars del municipi que pateixen pobresa energètica.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Acte
16/06/2023 - 09:00
Museu del Treball i la Indústria Viva de Santa Perpètua de Mogoda
Notícia

Sant Cugat posa en marxa sistemes d’estalvi energètic a l’Escola de Música, el Casal Mira-sol i l’escola Pins del Vallès. Finançats a través de l’AMB i dels projectes europeus SunHorizon i GeoFit, cada equipament estalviarà entre un 60 i un 70%

Butlletí