Busseig i caiac al Centre d'Estudis del Mar a Sitges

Repeteix cada setmana cada Diumenge 1 times. Also includes dg. ag. 09 2020.
diumenge, 2 agost, 2020 - 10:00 a dilluns, 3 agost, 2020 - 09:59
diumenge, 9 agost, 2020 - 10:00 a dilluns, 10 agost, 2020 - 09:59
Centre d'Estudis del Mar, Sitges

Des del Centre d'Estudis del Mar (CEM) de la Diputació de Barcelona, ubicat a Sitges, oferim activitats lúdiques i educatives per públic infantil i de totes les edats, vinculades a la descoberta del litoral i el medi marí. A causa de la situació sanitària actual, es garanteix que les activitats proposades es realitzen amb totes les mesures de seguretat.

Hem programat sortides de busseig amb tub i ulleres, a davant del CEM  i  també una ruta per mar amb caiac.

Poden participar-hi fins a 10 persones. Els grups estan acompanyats pels nostres monitors, que introdueixin en les tècniques de busseig o les d’anar amb un caiac, i a la vegada es pot gaudir de l'observació del fons marí i de la vista de la costa des del mar.

Les dates per a fer aquestes activitats son:

2 d’agost: Busseig a sota l’aigua .

9 d’agost : Ruta pel mar en caiac

Per a mes informació o reserves, s’ha de contactar per correu electrònic: cem@diba.cat


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges, l’equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona situat al passeig Marítim d’aquesta població del Garraf, ha ampliat part de les seves instal·lacions amb la renovació de l’Aula de la natura, un espai per desenvolupar-hi tallers i cursos per a escolars i públic en general sobre l’ecosistema marí de les Costes del Garraf.

Entrevista

Bárbara Peris és regidora de platges, turisme i cohesió territorial a l’Ajuntament del Vendrell. Formada en turisme, assumeix ara la responsabilitat que el litoral continuï sent font de salut i recursos econòmics pel seu municipi, davant l’amenaça del canvi climàtic. Va ser la impulsora de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, i en aquesta entrevista ens parla dels objectius i accions que aquesta unió d’ens locals està posant en marxa.

Notícia

Els regidors i regidores de Platges de la Taula de Municipis Litorals, des de Sitges fins a Vandellòs i Hospitalet del Infant, han signat una declaració d'intencions en la que manifesten la necessitat de gestionar de forma conjunta sostenibilitat ambiental i salut.

Butlletí