DIA INTERNACIONAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE LA PÈRDUA I EL MALBARATAMENT D'ALIMENTS

dilluns, 29 setembre, 2025 - 00:00 a 23:59


Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014. Es perden i malgasten tones i tones d’aliments comestibles cada dia. La pèrdua i el malbaratament d'aliments també exerceixen una pressió innecessària sobre la base de recursos naturals i sobre el medi ambient. Aquest fet provoca l'esgotament de la base de recursos naturals i genera gasos d'efecte hivernacle.

Web de la FAO

Web de la Generalitat de Catalunya

Campanya Som Gent de Profit

 


 

Categories: 
Agricultura
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia



La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s’ha presentat oficialment com a primer centre universitari participant en el projecte ‘Recooperem, cuina per compartir’, proposta del Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

Butlletí