El preu real dels aliments

dijous, 13 febrer, 2020 - 17:30 a divendres, 14 febrer, 2020 - 18:59
L'Economat Social. Carrer de la Constitució, 85. Barcelona


Aquesta activitat de La Fàbrica del Sol és una oportunitat per conèixer la cooperativa l’Economat, del barri de Sants, amb Ricard Espelt, especialista en cooperatives de consum agroecològic. Descobrirem la petjada ecològica d’alguns aliments de la nostra dieta.

Coneixerem els valors i models col·laboratius i desglossarem el cost ecològic i social associat als aliments que mengem. Finalment, coneixerem l’impacte real de les nostres decisions a l’hora de comprar i ens replantejarem el nostre estil de consum.

Coorganitzada amb l’Espai Consum Responsable.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Slow food

Relacionats

Notícia

Barcelona Energia avança en la transició ecològica amb serveis per afavorir l’eficiència energètica a les llars.

Notícia

La mesura de govern del pla Clima de l'Ajuntament de Barcelona inclou dues línies d’actuació: mitigar les causes de l’emergència climàtica i adaptar la ciutat per reduir-ne l’impacte dels efectes. En el pla es preveu invertir més de 1.800 milions d’euros amb mesures que es desenvoluparan en sis eixos de treball i objectius fixats per al 2030.

Butlletí