Fem pickles d’aprofitament amb verdures de temporada

dissabte, 29 maig, 2021 - 11:00 a 12:30
Aula Ambiental Sagrada Família


Taller de conserves de verdures. Farem pickles per millorar les propietats aconseguint sabors espectaculars i conservar les verdures durant molt més temps!

Taller presencial a l'aire lliure: amb la tècnica ancestral de la fermentació us ensenyarem a conservar les verdures que ronden per casa i sovint es posen una mica musties.

En farem pickles afegint-hi espècies i herbes. Millorarem les propietats d'aquests aliments, aconseguirem sabors espectaculars i no llençarem res de res!

Porta un pot de vidre amb tapa i verduretes, si en tens, i les prepararem juntes!

Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia a info@aulambiental.org o trucant al 934 350 547.​

Organitzador: 
Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Agricultura

Relacionats

Acte
12/12/2024 - 09:30
Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79, Barcelona)
Acte
19/11/2024 - 09:00
Paranimf de la Diputació de Barcelona, al recinte de l'Escola Industrial (carrer del Comte d'Urgell, 187, Barcelona)
Acte

Butlletí