Taller de conserves de verdures. Farem pickles per millorar les propietats aconseguint sabors espectaculars i conservar les verdures durant molt més temps!
Taller presencial a l'aire lliure: amb la tècnica ancestral de la fermentació us ensenyarem a conservar les verdures que ronden per casa i sovint es posen una mica musties.
En farem pickles afegint-hi espècies i herbes. Millorarem les propietats d'aquests aliments, aconseguirem sabors espectaculars i no llençarem res de res!
Porta un pot de vidre amb tapa i verduretes, si en tens, i les prepararem juntes!
Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.
Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia a info@aulambiental.org o trucant al 934 350 547.
Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona
La Fàbrica del Sol
Ajuntament de Barcelona
Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol