Formació per a compostaires

dimecres, 12 maig, 2021 - 18:00 a 19:30
Aula Ambiental Bosc Turull


Taller virtual per aprendre a compostar les restes orgàniques de la llar.

Sabies que les restes orgàniques de casa es poden transformar en un adob molt nutritiu per a les plantes del teu jardí o del Bosc Turull?

En aquesta sessió virtual coneixereu millor el món del compostatge, aprendreu com participar del compostatge comunitari o com fer-ne a casa vostra, o podreu resoldre els vostres dubtes i compartir les vostres experiències si ja esteu familiaritzats amb aquesta pràctica.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45.

Organitzador: 
Aula Ambiental Bosc Turull i la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Ecològic

Relacionats

Article

La mesura de govern per a una alimentació sostenible recull les diferents línies d’acció i els diferents projectes que es duran a terme a Barcelona durant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que se celebrarà a la ciutat durant tot el 2021. El projecte té un pressupost de prop de deu milions d’euros.

Article

El terrat del Palau Foronda ja disposa d’un nou hort amb capacitat per plantar-hi 440 hortalisses, verdures i plantes aromàtiques, i on treballen els usuaris i usuàries de les entitats de persones amb discapacitat del Centre Psicoteràpia Barcelona (CPB) i Centre Condal. La iniciativa permet aprofitar terrats en desús d’equipaments municipals amb l’objectiu de millorar la salut física, social i emocional de les persones amb discapacitat.

Butlletí